Meciuri Online TV Online Meciuri Live Program Meciuri
Pentru vizionare sunt necesare Sopcast si Internet Explorer. Sursele live ale meciurilor provin din surse independente si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.Unele surse ale canalelor TV online sunt live doar la ora meciurilor, va sfatuim sa le verificati pe toate inainte de meci. Va recomandam sa vizitati meciurionlinelive cu 10-15 minute inainte de partida pentru a putea gasi sursa meciului online dorita. Pentru programul meciurilor va recomandam betsin.ro - Daca aveti blog sau site puteti prelua widgetul gratuit. Folositi Internet Explorer!

vineri, 10 mai 2013

Dinamo - Steaua live pe DigiSport 1 TV

Dinamo - Steaua live pe DigiSport 1 TV

Vineri 10 mai 2013 la ora 21:00 se disputa primul meci al etapei 31 a Ligii 1. Meciul Dinamo - Steaua este derby-ul returului campionatului 2012-2013 si se disputa pe Arena Nationala.
dinamo steaua live online, national arena
Dinamo - Steaua - Arena nationala, live pe DigiSport Tv

Daca nu sunteti prezenti pe stadion puteti urmari meciul Dinamo-Steaua live pe digisport 1 tv.

 Partida o puteti urmari si pe internet site-ul digisport.ro in cazul in care aveti internet de la digi (rds-rcs) sau pe alte site-uri care transmit live meciuri online sau ofera gratuit programe tv pe internet. 
Va recomandam meciul asteptat de cei mai multi suporteri din Romania.
Meciul Dinamo - Steaua live pe digisport 1 TV

Pe site-ul digisport.ro puteti urmari digisport 1 tv la adresa www.digisport.ro/Pages/TV/DigiSport+1

2 comentarii: