Meciuri Online TV Online Meciuri Live Program Meciuri
Pentru vizionare sunt necesare Sopcast si Internet Explorer. Sursele live ale meciurilor provin din surse independente si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.Unele surse ale canalelor TV online sunt live doar la ora meciurilor, va sfatuim sa le verificati pe toate inainte de meci. Va recomandam sa vizitati meciurionlinelive cu 10-15 minute inainte de partida pentru a putea gasi sursa meciului online dorita. Pentru programul meciurilor va recomandam betsin.ro - Daca aveti blog sau site puteti prelua widgetul gratuit. Folositi Internet Explorer!

duminică, 1 aprilie 2012

Rapid-Dinamo live la DigiSport TV (2012)

Rapid  - Dinamo live la DigiSport TV
Meciul Rapid - Dinamo din returul campionatului Romaniei 2011-2012, etapa 24, se disputa astazi, 1 aprilie 2012 si este transmis de digisport tv live la ora 21:00. Inaintea meciului etapei 24, Rapid se claseaza pe locul 5 in liga 1 cu 42 puncte iar Dinamo ocupa locul 2 cu 46 puncte.
--> Ambele echipe lupta pentru locurile de Champions League alaturi de CFR Cluj, Steaua si FC Vaslui. Urmariti meciul zilei Rapid - Dinamo live la digisport1 tv!

Un comentariu: